vineri, 5 decembrie 2008

Guvernul a decis sa futa pe mama lu` Tariceanu deci multa muie guvernului si rromaniei

"Guvernul a decis, joi, majorarea cu până la de trei ori a taxei de poluare auto la achiziţionarea vehiculelor second-hand de import."

-noah bun , deci asa?

"of course you know this means war"





Search Engine Submission - AddMe





3 comentarii:

  1. nici nu stii sa scrii corect romaneste. Se scrie "Futi" in primu rand ... du-te in scoala si invata sa scrii copil din flori

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare trist ca o persoana poate sa puna interesul propriu de a-si cumpara masina straina pe bani cat mai putini inaintea interesului national de a ajuta firma Dacia care produce singurul produs pe care-l exportam cu succes in afara tarii.
    Nu caut sa va desconsider. Este normal sa existe pareri diferite in interiorul unei societati libere, insa mi se pare foarte "romanesc" si imatur sa adresam cuvinte atat de urate unui om, fie el politician bogat si cu interese personale (pe care oricum le avem toti) atata timp cat nu-l cunoasteti, iar el nu stie de existenta dvs. Probabil ca daca ati fi dvs premier ati liberaliza piata auto, ati mari pensiile si, dupa rasismul pe care-l exprimati prin titluri si taguri, probabil ca ati executa tigani in plina strada, insa rezultatul ar fi caderea industriei romanesti, cresterea inflatiei, critici dure si sanctiuni din partea UE iar uzinele Dacia s-ar duce dracului, insa ati fi in sfarsit fericit ca puteti sa cumparati masini germane ieftine second hand. In capitalism, tarile dezvolta ori industria, ori serviciile, ori nu dezvolta nimic. Tarile care nu produc nimic sunt sortite sa ajunga regiuni cu mana de munca ieftina (ca in china, 4$ pe zi) pentru marile corporatii internationale. Nu va rog sa va schimbati parerea, insa peste 18% dintre romani v-ar fi recunoscatori daca ati avea un discurs putin mai temperat. Poate ca Tariceanu chiar suge pula, insa din moment ce nu am citit nimic asemanator prin ziare tind sa cred contrariul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mai gelea nu avem destule gunoaie intara asta

    RăspundețiȘtergere